top of page

OVER ONS

Bij SLOW lifestyle praten we over 'ons' omdat we nu een groeiend team zijn. Sinds mei organiseren we wekelijks activiteiten en workshops die je helpen te vertragen en bewuste keuzes te maken voor een gezonde levensstijl.
 

In de "vertraagenda" vind je wandelingen, Yin Yoga, meditaties, workshops en ademsessies. Bekijk het volledige aanbod hier.
 

SLOW lifestyle is gevestigd op het terrein van Natuurpoort de Peel, een prachtige locatie voor recreatieve natuurbezoekers. Ons gemeenschappelijke doel is ontspanning in de natuur, met duurzaamheid als gedeelde waarde. Wist je dat het terrein Green Key gecertificeerd is? Dit keurmerk staat voor duurzaamheid in de recreatiebranche.
 

Bij SLOW lifestyle nemen we een nieuwe weg naar een betere gezondheid, waar je bewuste keuzes kunt maken om gezond oud te worden, vanuit een holistische benadering van welzijn.

IMG_0067_edited.jpg

LANG-VERHAAL-KORT

Welkom bij SLOW lifestyle – waar we het leven in een versnelling lager zetten in een wereld die altijd maar sneller lijkt te gaan.
 

Ons verhaal begint aan de rand van de serene Deurnese Peel, op het terrein van Natuurpoort de Peel. Hier hebben we een plek gecreëerd voor mensen die op zoek zijn naar een dieper contact met zowel de natuur als zichzelf. Wat begon als een passie van een enkele pionier, is nu uitgegroeid tot een levendige gemeenschap. Bij SLOW lifestyle praten we niet langer over ‘ik’, maar over ‘ons’, omdat we nu een groeiend team van gelijkgestemde zielen zijn.
 

Sinds mei bieden we wekelijks een divers aanbod aan activiteiten en workshops die gericht zijn op vertragen en bewustere keuzes maken. Denk aan wandelingen door het prachtige landschap, Yin Yoga sessies om lichaam en geest te ontspannen, meditaties voor innerlijke rust, en ademsessies om je ademhaling en energie in balans te brengen.

Deze activiteiten zijn ontworpen om je te helpen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je gezondheid te bevorderen op een holistische manier.

Onze thuisbasis, Natuurpoort de Peel, is een prachtige locatie voor recreatieve natuurbezoekers en staat bekend om zijn duurzaamheid. Het terrein is Green Key gecertificeerd, een keurmerk dat staat voor duurzaamheid in de recreatiebranche. Dit weerspiegelt onze gedeelde waarden van ontspanning in de natuur en het respecteren en behouden van onze omgeving.
 

Bij SLOW lifestyle geloven we in het maken van bewuste keuzes om gezond oud te worden. Wij omarmen een holistische kijk op gezondheid, waarbij we zowel het fysieke, mentale als spirituele welzijn van de mens centraal stellen. Ons doel is om een gemeenschap te bouwen waar iedereen zich gesteund voelt in hun zoektocht naar een langzamer, bewuster en gezonder leven.
 

Doe met ons mee en ontdek de kracht van vertragen bij SLOW lifestyle.

HET TEAM

AANBOD

Add a general description of the items listed below. You can introduce the list and include any relevant information you want to share. Double click to edit the text.

40.png

ADEMWERK

Verbeter je fysieke en mentale welzijn met ademwerk. Voor minder stress en meer energie. Lees meer >

41.png

WANDELINGEN

Verbind je met de natuur tijdens de wandelingen. Onthaast en ontdek de Deurnese Peel. 
Lees meer >

38.png

YOGA

Breng het zenuwstelsel tot rust met Yin Yoga met Marjan. Voor meer ontspanning en rust op maandagochtend.
Lees meer >

39.png

WORKSHOPS

Leer nieuwe vaardigheden en verbreed je kennis over gezondheid en welzijn. 
Lees meer >

42.png

MEDITATIE

Leer je gedachten te observeren zonder oordeel en innerlijke stilte te vinden met zenmeditatie 
Lees meer >

37.png

VERTRAAGENDA

Bekijk alle producten, activiteiten en evenementen
Naar agenda >

DE LOCATIE

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does, and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

bottom of page