top of page
goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash.jpg
Banner Buteyko ademhaling.png

ONTDEK DE KRACHT
VAN JE ADEM BIJ  
SLOW LIFESTYLE

VERBETER JE WELZIJN MET ADEMWERK

Ademcoach ademtherapeut angela van den Eijnden Deurne .png

EERST EVEN DIT: 

Veel mensen onderschatten het belang van een functionele ademhaling voor je gezondheid. Maar het gaat verder dan dat, want niet alleen het verbeteren van je fysieke welzijn, maar je kunt het ook om inzetten om negatieve patronen te doorbreken, het reguleren van emoties tot het verwerken van (mini)trauma's.
 

Ademhaling lijkt misschien zweverig, maar het is één van de meest praktische en fundamentele aspecten van het leven. 

"Welkom bij SLOW lifestyle, ik ben Angela van den Eijnden, ademtherapeut en ik leg je maar al te graag uit hoe fantastisch ademwerk is."

Take it slow.  

EVEN WAT OPHELDEREN 

 

Misschien is "ademwerk" helemaal nieuw voor jou. Er zijn verschillende manieren om ademwerk toe te passen, zowel functioneel als verbonden. Lees dan deze blog zodat we enkele termen uit "ademland"  kunnen verduidelijken:
 

Ademwerk ofwel Breathwork is het bewust aanpassen van je ademhaling om bepaalde processen in lichaam en geest te beïnvloeden. Het doel kan zijn het verbeteren van je functionele adempatroon of het bevorderen van mentaal welzijn. 
 

Je kunt 'simpele' ademhalingsoefeningen doen om snel en effectief te kalmeren, te ontspannen, of om een scherp hoofd en nieuwe energie te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn de 4-7-8 techniek en box-breathing.
 

Ademtherapie omvat ademhalingstechnieken uit specifieke methoden om lichamelijke en psychologische problemen, zoals astma en angst, aan te pakken onder begeleiding van een specialist. Voorbeelden hiervan zijn de Buteyko Methode en Trauma Release Breathwork (TRB).
 

Ademcoaching en ademtherapie overlappen soms. Bij ademtherapie werk je vaak met een specifieke methode en doel. Ademcoaching kijkt naar het totale plaatje: wat past op dit moment het beste bij jou, wat is haalbaar en noodzakelijk. Dit maatwerkproces helpt je ook thuis effectief te oefenen.
 

One Size Fits None betekent dat niet alle methoden voor iedereen geschikt zijn. Informeer jezelf goed en ontdek wat het beste bij jou past. 

AANBOD SLOW LIFESTYLE

40.png

FUNCTIONEEL ADEMWERK

richt zich op je dagelijkse adempatroon: frequentie, volume en techniek. Een gezond adempatroon versterkt je lichaam. Bij SLOW lifestyle wordt de Buteyko en de Bmind Methode gecombineerd om het adempatroon te verbeteren. Lees meer >

37.png

ADEMTHERAPIE & COACHING

Kies wat bij je past: functioneel of verbonden ademwerk. Soms is eerst verbonden ademwerk nodig om ruimte te creëren voor functioneel ademwerk, of andersom. Deze methoden vullen elkaar aan. 1:1 coaching en therapie zijn hierbij ideaal.  [Lees meer >]

42.png

VERBONDEN ADEMWERK

doorbreekt blokkades, laat emoties los en helpt bij het verwerken van trauma’s. Dit helpt je zenuwstelsel te reguleren. Wij gebruiken Trauma Release Breathwork (TRB) en lichaamswerk om dit te bereiken. 
Lees meer >

TARIEVEN

Kies het gewenste pakket

Maak je keuze hieronder

 • Twee lessen voor de prijs van één

  13,75€
  Kennismaking met Yin Yoga
  6 maanden geldig
 • 5x yoga

  65€
  Met dit pakket kun je 5x vertragen door aan yoga deel te nemen.
  6 maanden geldig
 • Voordeligst per les

  10x yoga

  127€
  Met dit pakket kun je 10x vertragen door aan yoga deel te nemen.
  6 maanden geldig

Maak eenmalig gebruik van het kennismakingsaanbod. Daarna kies je voor een pakket van 5 of 10 lessen en boek je een les wanneer het jou past.

IS HET VEILIG? IS HET VEILIG?   

Verbonden ademwerk is over het algemeen niet gevaarlijk. Je actibeert tijdelijk enkel processen in het lichaam. een vitaal lichaam brengt je terug in homestase.  Wel is belangrijk dat je contrainciaties in acht neemt en weet wat je doet. daarom is begeleiding belangrijk.  Het is namelijk niet voor iedereen  .

VOORWAARDEN

Bij het aanmelden en deelname ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 • Elke maandagochtend je week beginnen met rust.


  Dagen aan het laden...

  13,75 euro
SLOW lifestyle deurne ademtherapie Buteyko.jpg
goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash.jpg

WAT ANDEREN ZEGGEN

Wat ben ik blij met de Buteyko-begeleiding die ik gehad heb van Angela. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Door middel van praktische oefeningen en theorie heeft ze me laten zien/voelen wat een gezondere ademhaling met je kan doen. Het heeft me veel gebracht! Dit alles doet Angela met heel veel passie en op een relaxte manier! Ook buiten oefenen in de natuur met een wandeling heb ik als heel prettig ervaren! 

Patricia (49)

plant2.png

AANMELDEN OF MEER INFORMATIE

 

Heb je vragen over de yogalessen?
Neem contact op via Whatsapp, bel of stel je vraag hieronder. 

EERST KENNISMAKEN? 

Contact
bottom of page