top of page
goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash.jpg
IMG_2100.heic
contact_scroll.png

WELKOM

Boek direct kennismakingsgesprek om erachter te komen of ik jou kan bieden wat jij op dit moment nodig hebt. Heb je een andere vraag? Stel deze dan gerust! 

VOEL JE WELKOM

Kennismaken met een kopje koffie, een wandeling of telefoongesprek?
Maak een afspraak of stel je vraag. 

 

Ademcoach ademtherapeut angela van den Eijnden Deurne .png
plant2.png

WIE IS ANGELA? 

Ik ben Angela van den Eijnden, oprichtster van SLOW lifestyle. Als vitaliteitscoach en Buteyko-therapeute help ik je naar een vertraagd leven vol ontspanning en bewustzijn. Mijn passie voor de natuur komt samen in jouw zoektocht naar welzijn. Of je nu kiest voor groepscursussen of individuele begeleiding, ik bundel mijn kennis en krachten om jouw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Laat de kracht van ademhaling volgens de Buteyko Methode je naar innerlijke rust en balans leiden. Neem gerust contact op voor meer informatie. Samen ademen we naar een leven van rust en gezondheid. 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Wat ben ik blij met de Buteyko-begeleiding die ik gehad heb van Angela. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Door middel van praktische oefeningen en theorie heeft ze me laten zien/voelen wat een gezondere ademhaling met je kan doen. Het heeft me veel gebracht! Dit alles doet Angela met heel veel passie en op een relaxte manier! Ook buiten oefenen in de natuur met een wandeling heb ik als heel prettig ervaren! 

P.A. 

Anchor 1
Logo butyeko academie, opleider
logo trainer hormoonfactor, opleider
Het logo van sonnevelt, opleider

BREATHE TO SLOW DOWN

bottom of page