top of page
goutham-krishna-h5wvMCdOV3w-unsplash.jpg
Slow LIFESTYLE (5).jpg

VOUCHERVOORWAARDEN

Vouchervoorwaarden:

  1. De vouchers zijn geldig voor op de voucher benoemde cursussen en diensten van SLOW lifestyle en kunnen niet worden ingewisseld voor geld of andere producten of diensten.

  2. SLOW lifestyle behoudt zich het recht voor om de voorwaarden voor het gebruik van vouchers te wijzigen. Deze wijzigingen worden gepubliceerd op de website van SLOW lifestyle en zijn van kracht zodra ze zijn gepubliceerd.

  3. In geval van verlies of diefstal van de voucher is SLOW lifestyle niet aansprakelijk voor enige schade die hieruit voortvloeit.

  4. Bij betaling met een voucher moet deze voor aanvang van de cursus of dienst worden ingeleverd bij SLOW lifestyle. Als de voucher niet voor aanvang is ingeleverd, moet de cursist het bedrag ter waarde van de voucher contant of per bankoverschrijving betalen.

  5. Het is niet toegestaan om vouchers te dupliceren of te reproduceren. SLOW lifestyle behoudt zich het recht voor om inlevering van vouchers te weigeren als de vouchers niet aan de voorwaarden voldoen of als er sprake is van fraude of misbruik.

  6. Elke deelnemer mag slechts één voucher per cursus inleveren en kan niet meerdere vouchers combineren.

bottom of page